Bodet BE

Voor alles wat met tijd
te maken heeft
Testimonial: Jerich Logistics

logo

Ontmoeting met Mevrouw Wade - Human Resources-verantwoordelijke
« Het is een echte tijdwinst ...»
 

Het bedrijf

Het logistieke centrum van Jerich te Doornik opende in februari 2021 zijn deuren. Jerich is een internationale groep maar het centrum van Doornik werkt volledig zelfstandig en heeft 49 medewerkers.

Oorspronkelijke benodigdheden

Wij hadden een tool nodig die eenvoudig zou zijn in gebruik en die ons het leven zou vergemakkelijken. Wij  wisten dat Bodet een volledig en evolutief pakket in aanbieding had. Dit is ook de reden waarom wij voor de module analytics hebben gekozen.

De oplossing

Het is echt een gebruiksvriendelijke oplossing en zijn interface beantwoord aan onze specifieke behoeftes. Wij hadden een oplossing nodig die handig zou zijn voor het opstellen van planningen maar ook voor het beheer van afwezigheden en verlofdagen. Het is  iets  interessant en  die een vereenvoudigd proces aanbiedt. Met dit systeem kunnen alle medewerkers hun verlofaanvragen online aanvragen via de webinterface of op de  X7 Terminal.

De implementatie

De implementatie van het project is goed verlopen, maar de opleiding in het begin was wel heel intensief maar wij wisten dat wij op het technisch support konden rekenen en het verliep goed.

De voordelen

Het is een echte tijdwinst omdat wij nu alle informatie hebben op een centrale plaats, bereikbaar voor iedereen. In ons bedrijf is het de logistieke managers en de personeelsverantwoordelijken die met het programma werken en dit helpt dus voor het delen van informatie tussen verschillende afdelingen.

Ontdek hoe Bodet tijdregistratie binnen uw bedrijf kan vergemakkelijken!

Het artikel delen