Bodet BE

Voor alles wat met tijd
te maken heeft

Bodet aanwezig tijdens de beurs HR Lux

logotype hr lux trade fair 100px

KOM ONS BEZOEKEN TIJDENS DE BEURS HR LUX!

Bodet zal aanwezig zijn op vrijdag 17 januari 2020 tijdens de beurs HR Lux in Luxemburg. De vakbeurs gewijd aan de professionals uit de HR wereld.

Voor het tweede jaar op rij, organiseert EiviLux de beurs HR Lux Trade Fair. In 2019, was dit event een schot in de roos zowel voor de experten (exposanten en/of sprekers) als voor de professionele bezoekers.

Banner NL HR LUx

Deze beurs brengt de experten uit de sector bij elkaar die praktische oplossingen bieden, innoverende visies presenteren, die antwoorden brengen op de vele HR vragen, verdeeld onder 12 thema’s: SIRH; HR begeleiding; coaching; aanwerving; veiligheid, gezondheid en goed gevoel op de werkvloer; outplacement; lonen en HR administratie; opleidingen, enz.

Kom ons bezoeken op onze stand nr. 13 !

Tijdens de hele dag, zullen verschillende conferenties gepresenteerd worden door experten uit hun vak. ’s Avonds, zal de beurs afgesloten worden met een Networking Cocktail, het ideaal moment om uw netwerk uit te breiden en uw business kansen te vermenigvuldigen.

 

Bodet stelt er de nieuwigheden van Kelio en de verschillende prikklokken die beschikbaar zijn in België en in Luxemburg.

Meer weten over de beurs  ? HR Lux Trade Fair

Ontdek Kelio