Bodet BE

Voor alles wat met tijd
te maken heeft

Het coronavirus verplicht bedrijven tot thuiswerken !

Home working carré

HET CORONA VIRUS VERPLICHT BEDRIJVEN TOT THUISWERKEN!

De epidemiologische crisis die we momenteel doormaken verstoort onze gewoontes, ons privé leven en zeker ons professioneel leven. Hoe beheer uw personeel tijdens deze crisis?

Bedrijven moeten deze crisis zo goed mogelijk zien te overleven door vooral hun personeel te beschermen en de economische schade te beperken.

Deze uitzonderlijke situatie verplicht bedrijven om gebruik te maken van de digitalisering van ons leven om thuiswerken aan te bieden bij hun personeel, voor zover het mogelijk is.

Sommige bedrijven gebruikten al thuiswerken voor enkele dagen per week. Hier wordt thuiswerken full time en voor een groot deel van het personeel verplicht.

Banner site Kelio V.4

Hoe beheer je het beste thuiswerken?

Kelio is de ideale oplossing om home working te beheren. Ontdek hoe de nieuwe versie van Kelio u de mogelijkheid biedt om vanop afstand thuiswerken te beheren.

Dankzij Kelio, beschikken uw medewerkers over een eenvoudige interface aangepast aan de gebruikte device. Uw medewerkers kunnen dus op hun smartphone, tablet of pc badgen om hun gepresteerde uren te melden.

In deze tijden van decentralisering, is het belangrijk voor bedrijven dat de HR afdeling en het personeel steeds toegang krijgen tot het Kelio systeem. Kelio on Demand is een oplossing in SaaS (Software as a Service)

en biedt een virtuele en veilige opslag van hun gegevens. Hun gegevens blijven dus overal en te allen tijde beschikbaar vanaf alle internetbrowers.

We blijven te uwer beschikking per telefoon of per mail om de goede werking van uw diensten te garanderen. Aarzel dus niet om ons contacteren: of tel: 010/24 56 20.

Meer weten over het Coronavirus

Ontdek de nieuwe versie van Kelio

 

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie