• Home
  • Nieuws
  • Bodet partner op het KMO Connected Netwerkcongres

Vereenvoudig de reservatie van uw vergaderzalen met Kelio

kelio-visio-x7-toegangskontrolle-verrenvoudig

Bodet Software verrijkt zijn aanbod toeganscontrole met de oplossing Kelio Reservatie, gelinkt met Outlook ;

    • Vereenvoudig het beheer van vergaderzalen
    • Beveiliging van de toegangen tot vergaderzalen
    • Reservatie aan de ingang van de vergaderzaal

    Met Kelio Reservatie, optimiseert u het gebruik van uw vergaderzalen.

Ontdek Kelio Reservatie

Een optimaal beheer voor de reservatie van uw vergaderzalen.

Bodet viert zijn 20 jaar in België !

logo-bodet-20Grote speler in het domein van tijdsregistratie, is Bodet al 20 jaar in Waver gevestigd.

Doorheen de jaren heeft Bodet zich kunnen aanpassen aan de technologische evoluties om u steeds meer innovatieve en performante oplossingen voor tijdsregistratie en tikklokken aan te bieden.

De tevredenheid van onze klanten en innovatie zijn de kern van onze waarden en we zijn trots om vandaag meer dan 4000 klanten in België te mogen begeleiden.

Bodet-viert-zijn-20-jaar-in-België

Bodet Software verrijkt zijn app-catalogus voor de Kelio X7

prikklok-terminal-kelio-visio-x7

Verbeter het welzijn en de communicatie binnen uw bedrijf dankzij 2 nieuwe beschikbare app’s op de Kelio Visio X7.

De app ideeënbus laat u toe om op een eenvoudige en moderne manier alle bijdragen in te zamelen over innovatie of verbetering van de bedrijfsprocessen van uw bedrijf.

Tweede nieuwigheid : de app opiniepeiling dankzij welke u zeer snel de humor van de dag van uw werknemers kan inzamelen of hun mening over het sociaal klimaat of ander onderwerp naar keuze…

Securitas Direct kiest voor de tijdsregistratie oplossingen van Bodet Software in Frankrijk

securitas-direct-logoEuropese leader in alarmsystemen met inbraak en brandpreventie voor particulieren en KMO’s, biedt Securitas Direct een service van 24/7.

Het bedrijf dat 1780 werknemers telit in Frankrijk heeft zich met de Kelio tijdsregistratie oplossing van Bodet uitgerust om het beheer van de jaarlijkse tijdsregistratie en werkroosters en de HR gegevens te digitaliseren.

« We hebben het professionnalisme en reactiviteit van het Bodet team gewardeerd. Het gebruik van een prikklok geeft meer erkenning van het werk en garandeert een gelijkwaardige behandeling tussen alle medewerkers » legt mevrouw Virlaine uit, HR-verantwoordelijke.

De kelio Visio X7 met de kleuren van Kerstmis

Kelio Visio X7 Kerst


Personaliseer uw terminal met onze speciaal ontwikkelde achtergronden voor de Kelio Visio X7.

De Kerstman nodigt zich voor de eindejaarsfeesten uit op uw Kelio Visio X7 om uw personeel te verrassen wanneer ze tikken.


Lees meer

Succes seminarie Bodet te Bornem

Het seminarie georganiseerd door Bodet NV heeft veel mensen gelokt!

seminaire Bodet

Het eerste seminarie van Bodet NV, waarbij onze verschillende modules en oplossingen voor tijdsregistratie en toegangscontrole werden voorgesteld, is op 16 oktober doorgegaan in Bornem.

Het evenement was een groot succes. Bestaande klanten konden kennis maken met onze nieuwe oplossingen en opties. Prospecten konden ons volledig gamma ontdekken van Kelio voor tijdsregistratie en toegangscontrole.

Lees meer

Gratis Bodet seminarie op 16 Oktober

Vereenvoudig het beheer van de arbeidstijd, registreren bij het seminarie Bodet

Seminarie BodetKom alle nieuwigheden van de Kelio software ontdekken op 16 Oktober 2014 in Bornem.

Onze partner « Sociaal secretariaat GroupS » zal deze dag een uiteenzetting houden over: loonoptimalisatie : wat kan (nog niet) ?

Voor meer te weten te komen over dit seminarie, en u gratis in te schrijven,gelieve op de link te klikken: Schrijf u in.

Lees meer

De Gemeente Tervuren (400 werknemers) werkt nu met onze uitgebreide Kelio applicatie

TervurenDe Gemeente Tervuren (400 werknemers) werkt nu met onze uitgebreide Kelio applicatie die verschillende functionaliteiten bevat zoals : het beheer van de uurroosters en van de werktijden, de planning van de prestaties, een beschikbare personeelsruimte, de werknemer fiche en zijn verschillende waarschuwingsmogelijkheden, de link met hun sociaal secretariaat, dit zijn al de elementen waarmee de Gemeente Tervuren in staat zal zijn om de werktijden te optimaliseren binnen zijn organisatie.

Lunch Garden heeft de firma Bodet gekozen als leverancier van zijn nieuwste tijdsregistratie.

Lunch garden restaurantLunch Garden, de grootste restaurantketen van België, heeft de firma Bodet gekozen als leverancier van zijn nieuwste tijdsregistratie.
Wij stellen Lunch Garden in staat om de werktijden te optimaliseren dankzij onze volledige Kelio oplossing. Deze houdt o.a. in: een individuele werknemersfiche, beheer van uurroosters en werktijden, inplanning van prestaties en hun analytische verdeling, de datawarehouse met al zijn gebruikbare gegevens en doorstroming naar de Payroll.
Dankzij al deze uitstekende tools biedt Bodet aan Lunch Garden een oplossing op maat voor de 2.000 werknemers van het bedrijf!

Pairi Daiza blijft vertrouwen hebben in het toegangscontrole-systeem van Bodet.

Pairi daizaPairi Daiza : Om de ruimte die is ingericht voor de komst van de twee panda's (waar veel over te doen was in de pers) veilig te stellen, heeft onze klant Pairi Daiza opnieuw beroep gedaan op de diensten van Bodet België. De dierentuin blijft uitbreiden;

Naast de complete tijdsregistratie voor het personeel, heeft Pairi Daiza vandaag ook meer dan 80 toegangsdeuren voorzien van toegangscontrole, die weliswaar ook door ons werden geïnstalleerd.

 

http://www.pairidaiza.eu/

 

WEBSITES IN EUROPA

belg ch dz es nl pt en DROM

 

THEMATISCHE SITES

stempelklokken.nl

SOCIAAL NETWERK

Pasteurlaan 19
1300 Waver
BELGIË
Tél.: 02 41 71 72 00

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │ Webmaster │ Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie