Bodet België blijft te uwer beschikking

Geachte klant,

De epidemiologische crisis die we momenteel doormaken verstoort onze gewoontes, ons privé leven en zeker ons professioneel leven. De prioriteit van Bodet is in eerste instantie de veiligheid en bescherming behouden van onze medewerkers, klanten en partners. Naar aanleiding van de beslissingen genomen door de overheid betreffende het coronavirus, moeten wij alle externe afspraken bij onze klanten tot en met 5 april tijdelijk opschorten.

Lees meer

Bodet Software aanwezig tijdens het salon HR Solutions in Parijs

logo SRH 2015  BODET SOFTWARE VERWELKOMT U TIJDENS HET SALON HR SOLUTIONS IN PARIJS!

   Bodet Software zal aanwezig zijn tijdens het salon HR Solutions op 26, 27 & 28 mei 2020 in het Parc des Expositions Porte de Versailles in Parijs! Le salon dédié aux professionnels des RH. Oorspronkelijk was het gepland in maart maar door het Corona-virus is hij verlaat naar mei 2020.

Lees meer

Bodet opnieuw aanwezig in KMO Insider

reconnaissance plaque

Bodet OPNIEUW aanwezig in KMO Insider.

Een nummerplaat als toegangsbadge! Het kan voortaan dankzij Bodet. Bodet heeft een nieuwe functionaliteit ontwikkeld die nummerplaten herkent. In combinatie met de juiste camera kan deze gebruikt worden om toegang te verlenen voor uw personeel en/of bezoekers. 

Lees meer

Bodet aanwezig tijdens de beurs HR Lux

logotype hr lux trade fair 100px  KOM ONS BEZOEKEN TIJDENS DE BEURS HR LUX!

   Bodet zal aanwezig zijn op vrijdag 17 januari 2020 tijdens de beurs HR Lux in Luxemburg. De vakbeurs gewijd aan de professionals uit de HR wereld.

Lees meer

Eindejaarsfeesten

agenda 3481741 1920

HET einde van het jaar komt eraan, wat met uw laatste verlofdagen ?

Het einde van het jaar en de eindejaarsfeesten komen er snel aan !

Lees meer

Terug naar school

Terug naar school

LEVE HET NIEUWE SCHOOLJAAR!

Vandaag, maandag 2 september 2019, zijn meer dan 1,2 miljoen kinderen (lager en middelbaar onderwijs) opnieuw naar school gegaan!

Lees meer

Van tijdsbeheer tot Bodet uurwerken-1868

B480.1 Univers

TIJDSBEHEER EN VEEL MEER...

Bodet vierde in 2018 zijn 150ste verjaardag. Voor deze gelegenheid, hebben de broers Bodet, Pascal en Sylvain, beslist om die familiale- en ondernemers geschiedenis te vieren door een uniek model uurwerk te creëren. Voor zijn eerste editie van gelimiteerde en genummerde uurwerken, werkt Bodet samen met een bekende Franse design horlogemaker, Philippe Lebru, oprichter van het bedrijf Utinam gevestigd in Besançon, dé horloge stad en hoofdstad van de tijd.

Lees meer

Bodet aanwezig in KMO Insider

Logo Kelio OnDemand

Bodet aanwezig in KMO Insider.

De wereld verandert voortdurend en aan een versneld tempo! Ook de bedrijven moeten de trends volgen en hedendaagse oplossingen krijgen om hun dagleijks werk te vereenvoudigen: personeel beheren, gebouwen beveiligen, werkplannings opstellen, enz. Dankzij de Kelio Saas/Cloud oplossing kunnen ze op elk moment en overal ter wereld de workflow opvolgen, toegang geven aan bezoekers of de aanwezigheid van hun perosneel opvolgen.

Lees meer

Een nieuw succesjaar voor de Groep Bodet in 2018

Bodet Success

In 2018 noteert Bodet opnieuw een succesjaar voor de afdeling Bodet Software met maar liefst een stijging van 8%.

Na het meest succesvolle jaar tot nu toe in 2017, mag Bodet opnieuw een record stijging vastleggen voor 2018. En dit in alle segmenten van de groep: 8% voor Bodet Software; 13% voor Bodet Time en 6% voor Bodet Campanaire.

Lees meer

Lunch Garden optimiseert zijn planning met onze Kelio oplossingen

Lunch Garden, de grootste restaurantketen van België, heeft de firma Bodet gekozen als leverancier voor zijn nieuwste tijdsregistratie

Lunch GardenEen modernisering van de tijdsbeheer

Lunch Garden telt 75 restaurants in heel België.

In 2013 beslist Lunch Garden om zijn tijdsbeheersysteem te moderniseren en kiest voor de Kelio oplossing. Deze houdt o.a. in: een individuele werknemersfiche, beheer van uurroosters en werktijden, planning van prestaties en hun analytische verdeling, de datawarehouse met al zijn bruikbare gegevens en link met het sociaal secretariaat. Dankzij al deze uitstekende tools biedt Bodet aan Lunch Garden een oplossing op maat voor de 2.000 werknemers van het bedrijf!

 

 

Lees meer

De Kelio Visio X7 in de kleuren van Kerstmis

Kelio Visio X7 Kerst


Personaliseer uw terminal met onze speciaal ontwikkelde achtergronden voor de Kelio Visio X7.

De Kerstman nodigt zich voor de eindejaarsfeesten uit op uw Kelio Visio X7 om uw personeel te verrassen wanneer ze registreren.

Lees meer

Lunch Garden heeft de firma Bodet gekozen als leverancier van zijn nieuwste tijdsregistratie.

Lunch garden restaurantLunch Garden, de grootste restaurantketen van België, heeft de firma Bodet gekozen als leverancier van zijn nieuwste tijdsregistratie.
Wij stellen Lunch Garden in staat om de werktijden te optimaliseren dankzij onze volledige Kelio oplossing. Deze houdt o.a. in: een individuele werknemersfiche, beheer van uurroosters en werktijden, inplanning van prestaties en hun analytische verdeling, de datawarehouse met al zijn gebruikbare gegevens en doorstroming naar de Payroll.
Dankzij al deze uitstekende tools biedt Bodet aan Lunch Garden een oplossing op maat voor de 2.000 werknemers van het bedrijf!

De Gemeente Tervuren werkt nu met onze uitgebreide Kelio applicatie

De Gemeente Tervuren telt 400 werknemers en werkt nu met onze uitgebreide Kelio applicatie die verschillende functionaliteiten bevat zoals :

Tervuren- het beheer van de uurroosters en van de werktijden

- de planning van de prestaties

- een beschikbare personeelsruimte

- de werknemer fiche en zijn verschillende waarschuwingsmogelijkheden

- de link met hun sociaal secretariaat

Dit zijn functies waarmee de Gemeente Tervuren in staat is om de werktijden te optimaliseren binnen zijn organisatie.

Bodet viert zijn 20 jaar bestaan in België !

logo-bodet-20Grote speler op het domein van tijdsregistratie, is Bodet al 20 jaar in Waver gevestigd.

Doorheen de jaren heeft Bodet zich kunnen aanpassen aan de technologische evoluties om u steeds meer innovatieve en krachtige oplossingen voor tijdsregistratie en prikklokken aan te bieden.

De tevredenheid van onze klanten en innovatie zijn de kern van onze waarden en we zijn trots om vandaag meer dan 4000 klanten in België te mogen begeleiden.

Bodet-viert-zijn-20-jaar-in-België

Bodet Software verrijkt zijn app-catalogus voor de Kelio X7

prikklok-terminal-kelio-visio-x7

Verbeter het welzijn en de communicatie binnen uw bedrijf dankzij 2 nieuwe beschikbare app’s op de Kelio Visio X7.

De app ideeënbus laat u toe om op een eenvoudige en moderne manier alle ideeën te verzamelen over innovatie of verbetering van de bedrijfsprocessen van uw bedrijf.

Tweede nieuwigheden: de app opiniepeiling waarmee u zeer snel het welzijn van de dag van uw werknemers kan inzamelen of hun mening over het sociaal klimaat of ander onderwerp naar keuze…

Securitas Direct kiest voor de tijdsregistratie oplossingen van Bodet Software in Frankrijk

securitas-direct-logoEuropese leader in alarmsystemen met inbraak en brandpreventie voor particulieren en KMO’s, biedt Securitas Direct een service van 24/7. Met meer dan 2 miljoen klanten en 9000 medewerkers in heel de wereld, is Securitas Direct uitgegroeid tot de nummer 1 in Europa.

Securitas Direct heeft zich met de Kelio tijdsregistratie oplossing van Bodet uitgerust om het beheer van de jaarlijkse tijdsregistratie te vereenvoudigen en werkroosters te verbeteren.

« We hebben het professionnalisme en reactiviteit van het Bodet team gewaardeerd. Het gebruik van een prikklok geeft meer erkenning van het werk en garandeert een gelijkwaardige behandeling tussen alle medewerkers » legt Mevr. Virloire uit, HR-verantwoordelijke.

De M6 groep kiest voor het tijdsbeheer van Bodet Software

groupe m6Om het tijdsbeheer van zijn werknemers eenvoudiger en sneller op te volgen, kiest de groep M6 voor de oplossing van Kelio Pro en Kelio Visio X7 van Bodet Software. M6 staat voor "Métropole Télévision et du canal de diffusion 6" is een frans privé televisiekanaal.

"De HR directie, die dit project lanceerde, wint vooral in efficiëntie, is beter geïnformeerd over de afwezigheden van zijn personeel en over de overuren van de werknemers van Groep M6", bevestigd Franck Tarragnat, Verantwoordelijke voor Informatiesystemen van Groep M6.

Sinds 1991 gebruikt de Provincie Henegouwen de systemen van Bodet

Province de HainautDe provincie Henegouwen, gelegen in Wallonië, telt 69 Belgische gemeentes met in totaal meer dan 1.341.000 inwoners.

Deze overheidsadministratie beheert tal van activiteiten binnen de Provincie, zoals onderwijs, toerisme, sport, sociale zaken, de begeleidingscentra en cultuur.

Om al zijn missies uit te voeren, telt de Provincie Henegouwen 4.500 administratieve werknemers en 6.500 voltijdse leraren.

Lees meer

Websites in Europa

belg ch dz es nl pt en DROM

 

Thematische Sites

stempelklokken.nl

Bodet België

Pasteurlaan 19
1300 Waver
BELGIË
Tél.: 010/24 56 20

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │ Webmaster │ Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie