terminaux Kelio Visio X4 X7Nieuwe logo-terminal-kelio-visio-x7

DE TIJDSREGISTRATIE HERUITGEVONDEN

Bodet Software heeft de prikklok van vandaag opnieuw uitgevonden, rekening houdend met de nieuwe noden en verwachtingen van de HR-diensten. 

De nieuwe Kelio Visio X4 en Kelio Visio X7 terminals zijn het resultaat van een revolutionnaire uitdaging: ze zijn meer dan alleen een terminal. Het is dé toekomst van Human Ressources.

logo-reddot

+ DESIGN

Met zijn stijlvol design en zijn touchscreen van 4 en 7 inches, geven de Kelio Visio X4 en kelio Visio X7 terminals uw bedrijf een modern imago.

Kelio Visio X7 heeft, voor zijn design, een RedDot Design Awards gewonnen in 2015.

Uw medewerkers zullen iedere morgen met plezier badgen dankzij de Kelio Visio X4 en Kelio Visio X7 terminals. 

+ Verbonden

De Kelio Visio terminals beantwoorden de noden van bedrijven door 3 installatiemodellen voor te stellen die aanpasbaar zijn, indien nodig, naar ieders wens.

kelio visio aangesloten

+ Innoverend

De Kelio Visio X4 en X7 stellen verschillende apps voor, Bodet Apps, die de mogelijkheid bieden om functies toe te voegen aan uw terminal om hem aan te passen volgens uw noden.

De talrijke Apps (tijdsbeheer, verlofaanvragen, resultaten...) geven u nieuwe functies om zo het gebruik van uw Kelio Visio terminals te vereenvoudigen. Zo is uw Kelio Visio terminal steeds aangepast aan uw noden en is zijn gebruik eenvoudig en intuïtief. 

Farondole application NL

U stelt uw terminal in met enkel de functies die u echt nodig heeft. Het gebruik ervan wordt "tailormade", eenvoudig en intuïtief.

+ INTUITIEF

Visio X7 espace perso NL

Dankzij de nieuwe Kelio Visio X4 en X7 terminals, wint u in dagelijkse efficiëntie dankzij een intuïtieve en logische ergonomie.

Geen complexe opleidingen om de nieuwe terminals te gebruiken, hij is intuïtief en gebruiksvriendelijk.

De bagdezone is makkelijk herkenbaar aan de lichtgevende cirkel. De Kelio Visio terminal is compatibel met een groot gamma van contactloze badges, voa identificatie met radiogolven (RFID).

De touchscreen zorgt voor een intuïtieve navigatie en de resultaten zijn snel en in real time beschikbaar.

+ Gebruiksvriendelijk

De Kelio Visio terminal is uiterst aanpasbaar zowel op vlak van apps als op vlak van kleuren en grafische vormgeving van uw bedrijf. 

Websites in Europa

belg ch dz es nl pt en DROM

 

Thematische Sites

stempelklokken.nl

Bodet België

Pasteurlaan 19
1300 Waver
BELGIË
Tél.: 010/24 56 20

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │ Webmaster │ Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie