Bodet BE

Voor alles wat met tijd
te maken heeft

 

Bodet opleidingen

De eerste Bodet opleidingen waren een succes!

Voor het eerst organiseerde Bodet opleidingen in Waver, en het was een succes! Talrijke klanten waren aanwezig tijdens de verschillende modules. Dat bewijst dat er echt nood is aan opleidingen om de laatste snufjes binnen de HR sector onder de knie te krijgen.

SERVICESonze ReFeRENtiES

Of het nu gaat om specifieke product opleidingen (bv. nieuwigheden binnen Kelio) of thematische opleidingen (bv. wetgeving in HR), elk bedrijf en elke werknemer moet worden bijgeschoold in zijn eigen branche, sector en op zijn niveau.

opleidingen Bodet

Gemotiveerde medewerkers, uw kracht!

Om uw medewerkers duurzaam in te zetten en ervoor te zorgen dat ze gemotiveerd en geëngageerd blijven, moet er meer opgeleid en bijgeschoold worden. Hoeveel en waar je moet bijscholen hangt af van het bedrijf, de sector, het personeel en de mentaliteit van het bedrijf. In sommige sectoren, zoals in transport of de medische sector bijvoorbeeld, is bijscholing verplicht maar in vele sectoren is er niet echt een wetgeving die een aantal opleidingsdagen oplegt.

Denk ook op lange termijn, en niet alleen voor één opleiding. Werknemers die opleidingen krijgen, voelen zich beter binnen het bedrijf en kunnen ze groeikansen krijgen. Dit is zowel voor de werknemer als voor het bedrijf een win-win situatie. Ruimte creëren voor groeikansen is essentieel om je personeel en hun talenten slim te kunnen (blijven) inzetten en up-to-date te blijven binnen de markt.

 

Contacteer ons voor meer informatie betreffende opleidingen

ONZE KLANTEN VERTROUWEN OP ONS – U OOK?

De Bodet-groep - al 150 jaar

30 jaar ervaring

Internationale aanwezigheid

Internationale aanwezigheid

Profiteer van de installatie van Bodet Software

Installatie

Vaste contactpersoon

Vaste contactpersoon

in de buurt en beschikbaar

In de buurt en beschikbaar