Personeelsruimte

Personeelsruimte

Betrek uw personeel bij het beheer van taken en informatie

Het gebruik van het Kelio Intranet laat u toe om bepaalde administratieve taken te decentraliseren, informatie te delen en uw personeel te responsabiliseren.

 

2 soorten functies voor 2 soorten medewerkers

Personeelsruimte

Personeelsruimte Kelio Planning
 
  • Boeken in realtime badgelezer: Uw personeel kan heel eenvoudig en snel het begin van de werktijd, de pauze, de dienstreizen en het einde van de werktijd boeken.
  • Afwezigheidsaanvragen uitvoeren: Om papieren fiches te vervangen kan uw personeel via pc afwezigheidsaanvragen indienen die ze door hun verantwoordelijke moeten laten valideren. Hij ontvangt een e-mail in zijn Microsoft Outlook©.
  • Uw persoonlijke resultaten raadplegen: Om de informatieaanvragen bij uw HR-service te beperken, kunnen de werknemers individuele tellers rechtstreeks raadplegen.
  • Uw uren van aanwezigheid declareren: Zorg dat de werknemers de boekingsuren kunnen declareren vóór validering door de managers.

De managerruimte

  • De afwezigheidsaanvragen valideren: Om de verwerking van de papieren afwezigheidsfiches te vergemakkelijken en te vervangen, valideren uw managers heel eenvoudig de afwezigheidsaanvraag van hun personeel. Elke fase van de aanvraag kan een waarschuwings-e-mail genereren.
  • Aanwezigen / afwezigen raadplegen in realtime: Uw managers kunnen op elk moment weten wie aanwezig, afwezig of op verplaatsing is.
  • Informatie raadplegen: Betrek uw managers door hen toegang te geven tot de opvolgingsresultaten van hun teams:voorziene saldo, aanwezigheids- en afwezigheidsplanning, afwijkingen, credit / debet...
  • Gewaarschuwd worden: Om de reactiviteit in de verwerking van de aanvragen van hun teams te verbeteren, of om te worden gewaarschuwd voor afwijkingen, kunnen uw managers automatisch, op hun Microsoft Outlook©, e-mails ontvangen (afwezigheidsaanvragen, boekingsafwijkingen, nietgerechtvaardigde afwezigheid, credit / debet, enz.).

WEBSITES IN EUROPA

belg ch dz es nl pt en DROM

 

THEMATISCHE SITES

stempelklokken.nl

SOCIAAL NETWERK

Pasteurlaan 19
1300 Waver
BELGIË
Tél.: 02 41 71 72 00

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │ Webmaster │ Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie