Planning van het personeel

Planning van het personeel

Planningsbeheer

Planningsoftware kelio Kelio Planning
 

Met onze oplossing voor de planning van personeel kunt u uw personeel alloceren waarbij inefficiëntie en overefficiëntie wordt vermeden.

Met Kelio Planning kunt u ook heel eenvoudig uw werktijdsplanningen beheren, net als de afwezigheids- en vakantieplanning van uw werknemers.

Met de software voor planningsbeheer van Kelio kunt u de allocatie van uw personeel optimaliseren, een echt hulpmiddel bij de planning van aanwezigheidstijd, afwezigheid, vakantie en activiteiten van uw personeel.

Beheers de organisatie van uw personeel

  • Kwaliteit van de informatie: alle belangrijke gegevens zijn permanent zichtbaar (totaal van de geplande tijd, realtime boekingen, beschikbaarheid van werknemers, dekking van behoeften, enz.).
  • Eenvoudig te gebruiken: een beperkt aantal schermen is voldoende om de gehele bedrijfsplanning te beheren. Aan de andere kant zorgt het vereenvoudigde beheer van de tijd ervoor om met één klik details van de planning te bekijken: per maand, per week, per halve dag, zelfs per minuut.
  • Personalisatie: elke gebruiker kan de werkomgeving samenstellen en bewaren die voor hem het meest effectief is.
  • Arbitrage tussen werklast en beschikbaarheid van personeel: doordat onze planning omkeerbaar is, is het mogelijk om van een klassieke planningslogica (toewijzing van tijd aan personeel) om te schakelen naar een logica van planning per post (toewijzing van personeel aan werk).
  • Beheer van de redelijkheid: het is mogelijk totalen te groeperen op thema's (het thema ‘Afwezigheid’ groepeert bijvoorbeeld de totalen ‘RTT’ en ‘CP’). Met deze groeperingen kunt u bijvoorbeeld de impact bekijken van de planningen volgens uw criteria en ze geven u de mogelijkheid om redelijker te zijn.
  • Soepelheid van de organisatie: met het uurmodel van Kelio Planning kunt u eenzelfde rooster aan meerdere medewerkers toewijzen waarbij u de mogelijkheid houdt om individuele aanpassingen te maken zonder dat dit de rest van de groep beïnvloed.
  • Gepland en gerealiseerd: ons planningshulpmiddel Kelio beschikt over een volledig geïntegreerd groot rekenvermogen om de geplande en gerealiseerde uren te vergelijken.

 

Valeo

“Met Kelio Planning zijn de supervisors proactiever omdat ze een boeking kunnen corrigeren, een rooster kunnen wijzigen of een afwezigheid, vertraging of een herstel kunnen ingeven in de software, zonder dat ze hiervoor naar de HR-afdeling hoeven te gaan. Ze kunnen beter inspelen op afwezigheden en daardoor op hun behoeften voor de aanwerving van vast of tijdelijk personeel om de productiviteit van hun productielijn te behouden,” geeft Cédric DEFFONTAINE aan, manager systeeminformatie.

WEBSITES IN EUROPA

belg ch dz es nl pt en DROM

 

THEMATISCHE SITES

stempelklokken.nl

SOCIAAL NETWERK

Pasteurlaan 19
1300 Waver
BELGIË
Tél.: 02 41 71 72 00

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │ Webmaster │ Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie