Planning van het personeel - Kelio Planning

Planning van het personeel

Planningsbeheer

Planningsoftware kelio Kelio Planning
 

Met onze oplossing voor de planning van personeel kunt u uw personeel toekennen waarbij inefficiëntie en over- en onderbemaning wordt vermeden.

Met Kelio Planning kunt u ook heel eenvoudig uw werktijdsplanningen beheren, net als de afwezigheids- en vakantieplanning van uw werknemers.

Met de software voor planningsbeheer van Kelio kunt u de toekenning van uw personeel optimaliseren, een echt hulpmiddel bij de planning van aanwezigheidstijd, afwezigheid, vakantie en activiteiten van uw personeel.

Beheer de organisatie van uw personeel

  • Kwaliteit van de informatie: Alle belangrijke gegevens zijn permanent zichtbaar (totaal van de geplande werkuren, realtime boekingen, beschikbaarheid van werknemers, beantwoordt de verwachtingen en behoeften van het personeel, enz.).
  • Eenvoudig te gebruiken: De gebruiksvriendelijke software veréénvoudigt het beheer van de gehele bedrijfsplanning. een beperkt aantal schermen is voldoende om de gehele bedrijfsplanning te beheren. Aan de andere kant zorgt het vereenvoudigde beheer ervoor om met één klik alle details van de planning te bekijken: per maand, per week, per halve dag, zelfs per minuut.
  • Personalisatie: Elke gebruiker kan de werkomgeving samenstellen en bewaren die voor hem het meest effectief is.
  • Arbitrage tussen werklast en beschikbaarheid van personeel: Doordat onze planning omkeerbaar is, is het mogelijk om van een klassieke planning (toewijzing van tijd aan personeel) om te zetten naar een planning per post (toewijzing van personeel aan werk).
  • Beheer van planningen: Het systeem biedt de mogelijkheid om overzichten te maken onder bepaalde thema’s (het thema ‘Afwezigheid’ groepeert bijvoorbeeld de ADV dagen en betaald verlof). Met deze groeperingen kunt u bijvoorbeeld de impact bekijken van de planningen volgens uw criteria en ze geven u de mogelijkheid om productiever te zijn.
  • Flexibiliteit van het systeem: Dankzij de Kelio Planning kunt u één en de zelfde rooster aan meerdere medewerkers toewijzen waarbij u de mogelijkheid houdt om individuele aanpassingen te maken zonder dat dit de rest van de groep beïnvloed.
  • Gepland en gerealiseerd: Ons planningshulpmiddel Kelio beschikt over een volledig geïntegreerd groot rekenvermogen om de geplande en gerealiseerde uren te vergelijken.

 

 

Valeo

“Met de Kelio Planning zijn de managers proactiever omdat ze zelf een ingave kunnen verbeteren, een rooster kunnen wijzigen of een afwezigheid, te laat of een recup kunnen ingeven in de software, zonder hiervoor naar de HR-afdeling te gaan. Ze kunnen beter inspelen op afwezigheden en eventuele vaste of tijdelijke aanwervingen plannen om de productiviteit van hun productielijn te behouden,” geeft Cédric Defontaine aan, Manager Systeeminformatie.

Websites in Europa

belg ch dz es nl pt en DROM

 

Thematische Sites

stempelklokken.nl

Bodet België

Pasteurlaan 19
1300 Waver
BELGIË
Tél.: 010/24 56 20

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │ Webmaster │ Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie