Vereenvoudig het beheer van vergaderzalen dankzij Kelio Reservatie

banniere-kelio-reservatie

Veel bedrijven gebruiken Outlook® om hun vergaderzalen te reserveren

kelio-visio-x7-toegangskontrolle-verrenvoudig

Desondanks doen er zich vaak reserveringsconflicten voor en wordt het gebruik van de zalen niet geoptimaliseerd. Het komt immers vaak voor dat een gereserveerde zaal al bezet is of, integendeel, niet gebruikt wordt.

 

Vereenvoudigd beheer van vergaderzalen

Kelio Reservatie is de ideale oplossing ter aanvulling van Outlook®. Bodet Software heeft een link ontwikkeld tussen Outlook® en het Kelio beheer van toegangscontrole.

De informatie over de georganiseerde vergaderingen in Outlook® wordt automatisch doorgestuurd naar de Kelio Visio-terminals die de lopende reservaties weergeven.

Als uw vergadering vroeger afloopt dan gepland kunt u uw vergadering afsluiten zodat de zaal opnieuw gereserveerd kan worden.

 

Beveiliging van de toegang tot de vergaderzalen

Kelio Reservatie beveiligt de toegang tot de vergaderzalen. Tijdens de gereserveerde periode kunnen enkel de organisator en de deelnemers de deur van de zaal met hun badge openen. Het materiaal van uw vergaderzalen (videoprojectoren, schermen, pc’s…) is beveiligd.

 

Rechtstreekse reservervatie via de touchscreen terminal aan de ingang van de vergaderzaal

De Kelio-terminals bevinden zich aan de ingang van de vergaderzalen en geven u een realtime-overzicht van de beschikbaarheid van de zaal. Als de zaal niet bezet is, kunt u deze rechtstreeks op de Kelio Visio-terminal reserveren en deelnemers uitnodigen door een melding te sturen naar hun Outlook®-kalender. Geef het start- en einduur in van uw vergadering en ga aan het werk!

 

Websites in Europa

belg ch dz es nl pt en DROM

 

Thematische Sites

stempelklokken.nl

Bodet België

Pasteurlaan 19
1300 Waver
BELGIË
Tél.: 010/24 56 20

facebook linkedin pinterest twitter youtube

Contact │ Webmaster │ Wettelijke vermeldingen │ Sitemap

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie