Vereenvoudig het beheer van de reserveringen van vergaderzalen met Kelio

banniere-kelio-reservatie

Veel bedrijven gebruiken Outlook om de reserveringen van hun vergaderzalen te beheren

kelio-visio-x7-toegangskontrolle-verrenvoudig

Desondanks doen er zich vaak reserveringsconflicten voor en wordt het gebruik van de zalen niet geoptimaliseerd. Het komt immers vaak voor dat een gereserveerde zaal al bezet is of, integendeel, niet gebruikt wordt.

 

Vereenvoudigd beheer van de vergaderzalen

Kelio Reservering is de ideale oplossing ter aanvulling van uw Outlook®-tool. Bodet Software heeft een brugfunctie ontwikkeld tussen Outlook® en de Kelio-oplossingen voor toegangscontrole om het beheer van de reserveringen te optimaliseren.

De informatie over de door u via Outlook® georganiseerde vergaderingen wordt automatisch doorgestuurd naar onze tactiele Kelio Visio-terminals die de lopende reserveringen weergeven.

Als uw vergadering vroeger afloopt dan gepland kunt u uw vergadering afsluiten zodat de zaal opnieuw gereserveerd kan worden.

 

Beveiliging van de toegang tot de vergaderzalen

Kelio Reservering beveiligt de toegang tot de vergaderzalen. Uw videoprojectoren en gevoelige materialen lopen geen gevaar. Tijdens de gereserveerde periode kunnen enkel de organisator en de deelnemers de deur van de zaal met hun badge openen.

 

Rechtstreekse reservering via de tactiele terminal bij de ingang van de vergaderzaal

De tactiele Kelio-terminals bevinden zich aan de ingang van de vergaderzalen en geven u een realtime-overzicht van de beschikbaarheid van de zaal. Als de zaal niet bezet is kunt u deze rechtstreeks op de tactiele Kelio Visio-terminal reserveren. U kunt tevens deelnemers uitnodigen door een melding te sturen naar hun Outlook®-kalender. Geef het start- en einduur in van uw vergadering en ga aan het werk!

 

Door de site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie